Sendeplan for NRK-Super´s “Mia Aimée og Matheo”

I sommer har vi vært så heldige å få være husverter for Døves Media og innspillingen av Barne TV-serien “Mia Aimée og Matheo” for NRK-Super. Her er en oversikt over de 5 programmene som kommer på NRK-Super og NRK TV framover:

1.program: NRK Super · Fredag 27. oktober 2017 kl. 17:15

Mater dyrene. Mia Aimée og Matheo er på Glittersjå Fjellgård i Heidal for å oppleve hvordan det er å leve på gård. På gården har de mange forskjellige dyr og i dag trenger Hege og Helge hjelp med å mate dem.

2.program: NRK Super · Fredag 3. november 2017 kl. 17:10

Lager ost. Mia Aimée og Matheo er på Glittersjå Fjellgård i Heidal for å oppleve hvordan det er å leve på gård. De er veldig glade i ost, men her på Glittersjå kjøper de ikke den vanlige osten i butikken, de lager selv.

3.program: NRK Super · Fredag 10. november 2017 kl. 17:15

Arbeider på gården. Mia Aimée og Matheo er på Glittersjå Fjellgård i Heidal for å oppleve hvordan det er å leve på gård. En stor del av det å ha dyr er å passe godt på dem. I dag skal bonden både snekre hos villsvinene, men også sørge for at harene har det bra og fint.