Åpen gård fra 18.juni 2018

Kjære besøkende

15. juni fødte Idun to velskapte kalver. Først kom oksekalven Prinsen til verden kl. 05.45. Så kom kukalven Juni like etter.

Idun oppfostrer Prinsen selv, sammen med Hege nede i hegnet, som melker en spene som Juni får på flaske og den andre spenen drikker Prinsen av. Oppe på tunet i den lille elgkalvstallen oppdrar vi lille Juni sammen med alt folket på gården, hundene og etter hvert de besøkende. Slik får vi et ekstra spesielt, tett og nært forhold til hverandre, som vil vare livet ut. Når Juni i sin tid får kalver kan vi da oppdra og prege de kalvene sammen med Idun ute i hegnet.

Se gjerne på videoen her av selve fødselen til vesle Juni på vår Facebookside her

Glittersjå holder åpent hver dag fra kl. 11.00 til kl. 17.00 i perioden 18. juni til 2. september.

Omvisning og foring av elgene hver dag kl. 14.00.

Vel møtt til sommeridyll på Glittersjå i Murudalen